top of page

Retinello

17 aug. 2023

Generera flashcards från en prompt eller text som du kopierar in

Retinello - En Plattform för AI-Driven Inlärning

Retinello är en digital plattform som utnyttjar kraften i artificiell intelligens för att förbättra lärandeprocessen. Användare kan omvandla text, ämnen eller filer till "flash cards" med hjälp av AI. Genom att kombinera "spaced repetition" med interaktivt lärande, erbjuder Retinello en metod för att effektivt behålla information. Ett särskilt inslag är möjligheten att chatta med de böcker man laddar upp, vilket ger en djupare förståelse av materialet.


Användning i undervisningssammanhang


1. Generera Frågor: Retinello tillåter användare att skapa tankeväckande frågor från valfri text eller ämne, vilket kan hjälpa till att fördjupa förståelsen.

2. Interaktiv AI-Chatt: Varje konversation anpassas för att adressera individuella kunskapsluckor, vilket ger skräddarsydda frågor för förbättrad förståelse.

3. Spaced Repetition: Med hjälp av "flash cards" förstärker Retinello kunskap vid optimala intervall, anpassat efter användarens framsteg.

4. Tillgänglighet: Retinello är en webbaserad plattform, vilket gör den lättillgänglig från vilken enhet som helst med internetuppkoppling.

Retinello erbjuder en rad verktyg och funktioner som kan vara användbara för lärare och elever som vill förbättra sin inlärningsprocess.


Besök https://retinello.com för mer information.

bottom of page