top of page

Monic.ai

28 juli 2023

Quizgenerator. Be om ett quiz på ett ämne eller klistra in en text eller pdf.

Monic.ai är en plattform som använder kraften i GPT-4, en av de mest avancerade artificiella intelligensmodellerna, för att generera läromaterial och bedömningar. Genom att ladda upp filer, inklusive text och YouTube-videolänkar, kan användare snabbt skapa anpassade resurser som flashcards, sammanfattningar och studieguider. Denna AI-drivna teknik gör inlärningsprocessen interaktiv, effektiv och rolig, liknande upplevelsen av att titta på TikTok.

Användning i undervisningssammanhang med fokus på AI-funktionaliteten


  • Snabb resursskapande: Lärare kan ladda upp sina undervisningsmaterial till Monic.ai och snabbt generera anpassade läromedel och bedömningar med hjälp av AI.

  • Interaktiva studieverktyg: Med Monic.ai kan eleverna dra nytta av smarta studieverktyg som spaced repetition och simulerade prov för att förbättra sitt lärande.

  • Anpassade bedömningar: AI-tekniken bakom Monic.ai kan skapa omfattande och användbara bedömningar baserat på det uppladdade materialet, vilket ger lärare möjlighet att snabbt testa elevernas förståelse.

  • Integration med andra verktyg: Monic.ai erbjuder exportfunktioner till andra plattformar som Anki och Quizlet, vilket gör det möjligt för lärare och elever att använda genererade kort på andra populära inlärningsplattformar.


För att utforska Monic.ai och dess AI-funktionaliteter kan du besöka deras webbplats.


bottom of page