top of page

28 juli 2023

Tjänsten Gamma.app skapar, i realtid, en presentation om ett ämne. Antingen utifrån en prompt eller utifrån en text som du kopierar in

Gamma.app är en digital plattform som erbjuder användare möjligheten att skapa och dela innehåll på ett nytt sätt. Istället för traditionella presentationer eller dokument, fokuserar Gamma.app på att förenkla processen genom att eliminera behovet av design och formatering. Plattformen är webbaserad och anpassar sig till olika skärmstorlekar, vilket gör det möjligt att nå en bredare publik. Med hjälp av AI kan användare generera dokument, presentationer och webbsidor på några sekunder. Presentera i webbläget eller ladda ned filen som en powerpointfil och fortsätt redigera.

Användning i undervisning:

  • Skapa Presentationer: Lärare kan snabbt skapa presentationer för sina lektioner utan att behöva fokusera på designaspekter.

  • Interaktivt Innehåll: Med möjligheten att bädda in GIFs, videoklipp, diagram och webbplatser kan lärare skapa mer engagerande och interaktiva lektioner.

  • Samarbete: Funktioner som kommentarer gör det enkelt för kollegor eller elever att samarbeta och ge feedback direkt i dokumentet.

  • Anpassning: Med möjligheten att ändra stil och design med ett klick kan lärare anpassa sina presentationer efter specifika ämnen eller teman.


För att utforska mer om Gamma.app och dess funktioner, besök deras hemsida.bottom of page