top of page

Clipdrop.co

7 aug. 2023

Bildgenerator (SDXL 1.0), skiss-till-bild och flera andra AI-bildverktyg. Gratis och kräver inte inlogg de första bilderna

Clipdrop.co är en omfattande plattform som erbjuder en rad verktyg och resurser för skapare, drivna av artificiell intelligens. Med funktioner som att generera högupplösta realistiska bilder, omvandla skisser till verkliga bilder, ta bort bakgrunder med otrolig noggrannhet och mycket mer, gör Clipdrop det enkelt att förbättra och förvandla dina bilder. Plattformen är särskilt användbar för att snabbt och effektivt bearbeta och förbättra bilder, vilket gör den till ett ovärderligt verktyg för alla som arbetar med visuellt innehåll.


För lärare kan Clipdrop.co användas på följande sätt:


  • Visuella Presentationer: Förbättra dina presentationer och lektionsmaterial genom att snabbt redigera och förbättra bilder.


  • Kreativa Projekt: Uppmuntra eleverna att använda Clipdrop för att skapa och förbättra bilder för kreativa projekt eller presentationer.


  • Bildanalys: Diskutera med eleverna hur AI kan användas för att förbättra och redigera bilder, och utforska teknikens möjligheter och begränsningar.    För att utforska mer om Clipdrop.co och dess funktioner kan du besöka deras hemsida här.

bottom of page