top of page

31 juli 2023

Text-till-video med riktigt bra resultat.

Runway ML är en AI-baserad plattform som ger kreatörer kraften att använda maskininlärning i sina projekt på ett enkelt och intuitivt sätt. Med Runway ML kan användare utforska och implementera en mängd olika AI-modeller i sina projekt, allt från bild- och videoredigering till generativ design och mycket mer. Runway ML är byggt för att vara tillgängligt för alla, oavsett teknisk bakgrund, och erbjuder en rad olika verktyg och funktioner som gör det möjligt för användare att utforska och skapa med AI på nya och spännande sätt.


Användning i undervisningssammanhang


  1. Utforska AI i konst och design: Runway ML kan användas i konst- och designklasser för att introducera eleverna till de kreativa möjligheterna med AI. Eleverna kan experimentera med olika AI-modeller för att skapa unika konstverk och designprojekt.

  2. Förbättra digital kompetens: Genom att använda Runway ML kan eleverna utveckla viktiga digitala färdigheter, inklusive att arbeta med AI och maskininlärning. Detta kan vara särskilt värdefullt i en allt mer digital och teknikdriven värld.

  3. Kreativt berättande: Runway ML kan användas för att skapa unika visuella berättelser och presentationer. Eleverna kan använda AI för att generera bilder och videor som kompletterar deras berättelser och presentationer.

  4. Forskning och utforskning: Runway ML kan också användas som ett forskningsverktyg, vilket gör det möjligt för eleverna att utforska och lära sig om de senaste framstegen inom AI och maskininlärning.

För att börja använda Runway ML, kan du registrera dig för en gratis provperiod.
bottom of page