top of page

13 aug. 2023

Bildgenerator med flera intressanta funktioner. Gratis

Leonardo.ai är en AI-baserad plattform designad för att generera visuella tillgångar. Genom att använda avancerade AI-modeller kan användare skapa bilder och designelement med hög kvalitet. Plattformen innehåller verktyg för bildgenerering, 3D-texturgenerering och en särskild AI-duk. Dessutom stöder den flera finjusterade modeller anpassade för olika stilar och ändamål.


Användning i undervisningssammanhang

  • Visuell skapelse: Lärare kan använda Leonardo.ai som ett verktyg för att producera bilder eller designelement för undervisningsmaterial.

  • Utbildning i digital teknik: Elever kan introduceras till koncepten bakom AI och digital design genom att använda Leonardo.ai, vilket ger dem praktisk erfarenhet av moderna teknologier.

  • Projektbaserat lärande: Leonardo.ai kan integreras i projektbaserade uppgifter där eleverna uppmanas att skapa visuella berättelser eller presentationer med hjälp av AI.

  • Forskning: För de äldre eleverna kan Leonardo.ai användas som ett verktyg för att utforska de senaste framstegen inom AI och dess tillämpningar inom design och bildskapande.


För att börja använda Leonardo.ai kan du skapa ett konto på deras webbplats. De erbjuder också en aktiv Discord-community där användare kan dela sina skapelser, få feedback och lära sig mer om plattformens möjligheter.bottom of page