top of page

Heygen

28 juli 2023

Skapa 3d-avatar-video genom en prompt eller en text.

HeyGen är en AI-baserad plattform som låter användare skapa talande avatarvideor. Med HeyGen kan användare omvandla skriftligt innehåll till professionella, visuellt tilltalande videor med hjälp av AI-genererade avatarer. Användare kan skräddarsy sina avatarer, välja röster och till och med ge dem rörelser. En av de mest framträdande egenskaperna hos HeyGen är dess användarvänliga gränssnitt, vilket gör det enkelt att navigera och utnyttja plattformens kapacitet effektivt.


Användning i undervisningssammanhang

  • Digitala presentationer: Lärare kan använda HeyGen för att skapa engagerande avatarvideor som introduktioner till lektioner eller som förklarande videor för komplexa ämnen.

  • Språkundervisning: HeyGen kan användas för att skapa avatarvideor på olika språk, vilket kan vara användbart för språkundervisning och för att förbättra elevernas lyssningsfärdigheter.

  • Kreativt berättande: Elever kan använda HeyGen för att skapa sina egna berättelser med hjälp av talande avatarer, vilket kan främja kreativt skrivande och berättarteknik.

  • Teknologi och AI: Genom att använda HeyGen kan lärare introducera eleverna till de senaste framstegen inom AI och dess tillämpningar inom digitalt innehållsskapande.

För att utforska HeyGen och dess funktioner kan du besöka deras webbplats.bottom of page