top of page

EDtools.io

28 aug. 2023

Lärplattform med AI-funktionalitet (skapa material, quiz, mail, etc.)

EdTools.io är en webbplattform, lärplattform, som erbjuder en rad tidsbesparande appar designade för att underlätta lärarens vardag. Plattformen innehåller verktyg för klasshantering, kommunikation med föräldrar och elever, samt en mängd andra funktioner som syftar till att förenkla och effektivisera undervisningen.


Förslag på användning för lärare:

  • Klasshantering: Använd EdTools för att hålla ordning på klasslistor, närvaro och andra administrativa uppgifter. Detta sparar tid som kan användas för undervisning och interaktion med elever.

  • Kommunikation: Plattformen erbjuder flera appar för att förenkla kommunikationen mellan lärare, elever och föräldrar. Detta inkluderar meddelandeappar och möjligheten att schemalägga möten.

  • Undervisningsstöd: Använd de olika apparna för att skapa interaktiva och engagerande lektioner. Det finns verktyg för att skapa quiz, uppgiftslistor och mycket mer.

  • Föräldrakommunikation: EdTools innehåller en föräldra-dashboard där lärare kan posta meddelanden, länkar eller möten enbart för föräldrarna.


Edtools är en lärplattform med inbyggd AI-funktionalitet
bottom of page