top of page

9 okt. 2023

Omvandla läromedel och texter till video

AdoriLabs är en plattform som använder artificiell intelligens för att omvandla texter, såsom läromedel, artiklar eller blogginlägg, till videor. Detta kan vara ett värdefullt verktyg för lärare som vill göra sina undervisningsmaterial mer tillgängliga och engagerande för eleverna.


Förslag på användning för lärare:

  • Undervisningsmaterial: Omvandla skriftliga lektionsplaner eller läromedel till videor för att göra innehållet mer interaktivt och engagerande för eleverna.

  • Föreläsningar och Presentationer: Skapa videoversioner av skriftliga föreläsningar eller presentationer för att dela med eleverna, vilket kan vara särskilt användbart för distansundervisning eller för att komplettera traditionell undervisning.

  • Studentprojekt: Uppmuntra eleverna att använda AdoriLabs för att omvandla sina skriftliga rapporter eller presentationer till videor, vilket kan hjälpa dem att presentera sina kunskaper på ett mer dynamiskt sätt.


Med AdoriLabs kan lärare dra nytta av den växande populariteten av videoinnehåll och göra sina undervisningsmaterial mer tillgängliga och engagerande för dagens elever.

bottom of page